1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1967066

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Win or Lose today....
Sanningen Ögonblick...
Ja...om 13 timmar vet vi svaret!!
Nervositet har aldrig varit värre...
Tur att det finns saker som gör att man håller sig lugn...
VI ÄR TIMRÅ IK OCH VI GER ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG UPP!!!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Det blåser, det är grått utomhus, det ska avgöras. It´s a time for heroes.
Det blåser upp till storm, TIMRÅSTORM.

Great moments are born from great opportunity, and that's what you have here tonight, boys. This is your time. Now go out there and take it!

LET´S EMPTY THE TANKS BOYS!!
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
"Att kunna ställa om, hitta nytt fokus i varje utmaning även när hjärnan säger att det inte går, är en idrottares kanske viktigaste egenskap. Om tankarna ligger kvar i förra bytet, ett insläppt mål eller olidlig mjölksyra ? då är laget ohjälpligt fast i sin alldeles egna uppförsbacke.

För att klara av detta måste alla ha bestämt sig långt innan matchstart hur man ska agera i varje situation. Att gynna laget i varje kamp. Att täcka ett skott när man vet att det kommer göra ont, ignorera en klubba i ansiktet eller i skrevet, eller se förbi en motståndare som försöker att få en ur balans. De små detaljerna avgör. Endast de mentalt starka klarar detta under så många matcher i rad.

De spelare som är förberedda. Som har sin målbild klar och kan bryta ner sin tid till dagar, timmar, minuter, till och med sekunder. För hur lång är inte en minut i slutet av den jämnaste, tuffaste match där du har allt att vinna eller förlora?"

/Citat ur AB
Låst ämne