1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1967269

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
mikenomad: Nä, nu orkar jag inte vänta längre. Så jävla roligt det här ska bli!! Match 7, för en plats i SHL!! Så jävla roligt.

Är överdrivet avundsjuk på alla er som kommer få uppleva magin på plats. Gör oss stolta. Ha roligt, vi hejar fram Timrå nästa säsong också!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Ena sekunden är jag avundsjuk på typ fans till Färjestad/liknande vars största bekymmer är om man går till semifinal eller inte denna säsong. Andra sekunden är jag avundsjuk å deras vägnar att de inte får vara med om detta, när ALLT står på sin spets. När ALLT ska avgöras, när serietillhörigheter ska avgöras etc. Detta kommer bli magiskt. Ett fullsatt kokande NHK där alla förutom ett par hundra är klädda i rött. Vi vet ALLA vad ett kokande NHK kan göra för vårt kära lag. Vi såg det i match sex förra året. Vi har sett det i slutspelsserier tidigare, vi har skrikit in mål på hemmaplan tidigare i denna kvalserie. VI SKA skrika in fler mål än vad Oskarshamn mäktar med ikväll. VI SKA vara kvar i SHL. VI har gjort det förut, VI gör det igen. VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP.
Låst ämne