1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1967690

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Raggaren Putte: Kovalchuk kan aldrig mer skriva en rad till här under det nicket. Han är totalt bortgjord. En hockeyanalfabet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
mikenomad:

Till er timråiter som skriver här regelbundet och gjort så under många säsonger, vi har slängt käft med varandra genom åren, men jag gillar er trots allt. Jag lider med er, kval och game 7 är det värsta och bästa som finns. Närmsta dagarna kommer vara ett helvete och analyserande vad som kunde gjorts annorlunda, hur det kunde studsat rätt istället. Sedan kommer tomheten och funderingarna hur i helvete detta ska bli.

Men ni reser er igen precis som er klubb kommer att göra. Klubbar som Timrå och modo har anor och kommer tillbaka förr eller senare. Till hösten kommer hockeysuget tillbaka igen.

Bryt ihop och kom igen. Väl mött till hösten.

Till er andra timråiter som fann störst nöje i att håna modo och modoiter under vårt kval mot Leksand och när vi åkte ur och nu brukar vara inne i vår bok och håna. Till er kan jag säga att jag undviker att håna er nu av respekt till övriga skribenter. Men håll er gärna borta ifall ni inte vill bli påminda om nått historiskt.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
mikenomad: Du verkar ju verkligen helt 100.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
mikenomad: Kovalchuks fel? Är det han som är hockeyanalfabet? Skärp dig!
Låst ämne