1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580506 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1967697

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
WifstaÖstrand: och dahlroth dumpade man... ja jisses
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
danne80: Grattis Oskarshamn! Till slut så blev det Titanic för Freddans coachning och oförmåga att sätta försvarsspelet. Nubben har väl inte lyckats så bra heller med sina värvningar med Svedberg i spetsen!
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Freddan har tyvärr förbrukat förtroendet nu. Svårt att läsa ur om förra säsongen var en stark trupp som bar en passiv coach eller om han helt enkelt inte vetat vad han ska göra med det här årets spelarmaterial, men han har uppenbarligen misslyckats att bygga ett spelsystem som fungerar match ur och match in. Man vill spela kontringshockey med en backuppsättning som inte klarar av att slå ett förstapass och en serie forwards som helst skjuter alibiskott i magplattan.

Att satsa på Svedberg sex matcher i rad efter att han kom rätt ur frysen och började tappa in dragskott från strax innanför blå blev tungan på vågen den här kvalserien. Tyvärr. IKO får nog med enkla mål ändå när firma Molinder-Falk-Jalle-Hardegård börjar spela het potatis med pucken i egen zon, men det visste vi sedan tidigare att det var en risk; backlinjen har varit ihålig som fan hela säsongen. När man äntligen åtminstonde fått en målvakt som spelade någorlunda tryggt i rutinsituationer så väljer man istället att slänga in Svedberg och omedelbart slå hål på den lilla mängd säkerhet man haft i egen zon.

Och så gick det därefter. Käpprätt åt helvete mot ett brunkarlag som aldrig klarat detta mot ett fungerande SHL-lag. Inget ont mot IKO, dom kämpade och slet och gjorde det så bra dom kunde utefter sina resurser, men det är ytterst Timrå som spelat ut sig själv ur SHL och inte tvärtom.

Tyvärr.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
danne80: Dahlroth hade varit lika vilsen som alla andra backar. Med facit inhand skulle Nubben satsat på tränare som har varit med på den hör nivån förut. Har man inte satt bättre försvarspel än så här så är det inte mer än fiasko av Nubben som låtit allt fortgå.
Låst ämne