1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578049 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1968004

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
sargad: Med tanke på våran Centersituation hade Hilding gått in även hos oss alla dar i veckan. Hade ju varit 1:e center till och med. Var frågande redan inför säsongen över att man dissade Thelin. Har alltid varit svag för Thelin och velat se han i Tinrådressen. Minns jag skickade mail till Nubben och tipsade om han när Västervik va i div1 och vi i HA.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Jag har verkligen svårt för allt oreflekterat gnällande härinne och ibland önskar jag också att massflykten bland spelare också sker i forumet. Självklart delar jag besvikelsen och även synpunkterna på att vi värvat fel och aldrig haft någon genuin spelidé. I vilket fall är det ingen som uppfattat den. Nubben får ta stort ansvar för rekryteringsfiaskot. Är väl egentligen bara Thörnkvist som var ett lyckat nyförvärv och till viss mån Palmberg även om han varit ojämn. De tre mest avgörande misstagen är målvakt, center och backsidan. Vi kan inte skylla på att det ”var HA- nivå” på förvärven. De levererade inte ens mot hockeyallsvenskt motstånd. Freddan får ta ett ännu större ansvar. Han har inte lyckats med någon form av grundspel som skapat en trygghet i laget ( jämför Oskarshamn). Hans coachning under match har varit obefintlig och oförmågan att hitta rätt uppställning har lämnat mycket övrigt att önska. PP har varit lyckosamt och Wedins lyft som spelare har också varit glädjande. Men nu när det blir räfs och rättarting så måste Freddan och Thelin lyftas bort. Vi behöver en nystart och jag ser gärna en återkomst av Ante. Vi har också kandidater som Stridh och kanske Dahlén. Att fortsätta med Freddan tror jag skulle vara förödande. Däremot så tycker jag att Nubben ska fortsätta. Vad är oddsen att vi hittar en bra sportchef som vill leda ett lag i hockeyallsvenskan? Det är en ny morgon. Dags att blicka framåt. Att vara bitter leder inte till någonting.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Sputnik: Synd att kung Jonte som tog upp oss att få se oss ur direkt.
Mitt i besvikelsen ska vi inte glömma bort att det var ett gäng spelare som gjorde det bra i kvalet. Mestadels de egna produkterna eller de som spelat många år i Timrå. "Spetsen" som värvades inför säsongen blev just ingen spets, men det har ju redan konstaterats i många inlägg under säsongen.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Jag skriver ofta i skrönor och överdrifter. Gillar att frossa i ord och knepig ångest.

I dag känns det bara tomt. Stannade nyss på McDonalds i Enköping för att ändå äta en missad frukost på väg mot huvudstaden. Killen i kassan kallpratade.

”Såg du hockeyn i går”? Jag förklarade snabbt att jag gjorde det. Han höll själv på Modo. ”Då syns vi nästa säsong”.

Nu sätter jag mig i bilen för att jobba på en mässa med min kollega från Oskarshamn.

The show must go on.

Men jag säger upp C-More och vill se förändringar i Timrås organisation va.

Ha en bra sommar alla hockeysnackare. Vi lär nog ändå ses på bortastå i någon sliten ishall till hösten...
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Varför har inte Nubben uttalat sig ännu?
Gömde han sig i baracken direkt efter matchen?
Nu vill jag veta hur planen ser ut.
Kommer målsättning vara att ta sig tilllbaka så snabbt det går?
Eller är man inställd på att harva...
Låst ämne