1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1970619

Sv: Apropå nånting...
Mappa: man måste ju förstå spelarna också dock. Dom har rätt korta karriärer så dom vill nog tjäna varenda krona som går. Dom är ju inte ingenjörer eller doktorer som kommer tjäna bra i fortsättningen också, och dom är inte tillräckligt bra eller känd för att göra tv efter säsongen.

Klokt att välja familjens trygghet över ett lags framgång. Hade tagit samma beslut alla dagar i veckan, för finns det något som är viktigtare än Timrå IK så är det mina barn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: inte en chans sluta då genast upp med att sitta i omklädningsrummet o grina och påstå att man älskar Timrå nu har ju dessutom våran lagkapten lämnat . Nä det finns inget hjärta för nån klubb o varför då inte vara kvar o se till att laget blir etablerade i SHL o kunna tjäna pengar in på kontot nä alltid bara ha sig själva i första rummet jag tror att detta måste det bli nån jävla ordning på om vi supportrar i Timrå någonsin ska ens kunna drömma om att i närheten av att slåss om ett SM Guld säger det förut men säger det igen fattar inte hur Nubben orkar med alla besvikelser han måste vara med om . Troligtvis för att han brinner lika mycket eller troligen ännu mer än vad vi gör
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Såhär är branschen idag, man kan fortfarande utveckla klubbhjärta men man ska kunna få det ekonomiskt att gå ihop också... Nu när vi har ramlat ner ur högstaligan är det klart att det är inte lika attraktivt spelarmässigt och lönemässigt, jag förstår spelarna, man vill ju spela på sån hög nivå som möjligt, hade vi klarat oss kvar hade vi haft många som stannat kvar!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Fullt förståeligt förstås, men det retar lite detta med förlängningar på vissa nyckelspelare strax innan slutet.
Kommentera