1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1970618

Sv: Apropå nånting...
The great one: det var som att se repris på Timrås sista hemma match helt utan vilja över hela banan och jag retar mig nå in i h-vete på spelarna i Timrå som efter sista matchen sitter o grinar i omklädningsrummet o undrar hur detta var möjligt alla var ju kompisar och bästa vänner och samtliga älskade Timrå Ik. Om det var nåt jävlar anamma så skulle man bara spotta i näven och vara kvar i Timrå och ta revansch nästa säsong med reducering av lön givetvis eftersom laget åkt ner i HA . Men närå får man bara möjlighet så sticker spelare som en snödriva i solsken så in i h-vete dåligt o så måste dom ju naturligtvis vara i ST o "tacka" supportrar för att dom varit med dom i med o motvind o så hoppas dom att vi ska ses igen hahahaha enda gången man vill se dom är Timrå spelar ner dom i HA o dom är i andra laget jävla svikare o bara tänka på sig själva i alla lägen antigen är man med Timrå eller så är man emot hur är det med oss som är supportrar ska vi helt plötsligt bli supporter av nåt annat lag ( typ från TIMRÅ till Modo (hu va hemskt) gud förbjude nä tänkte väl de men spelare dom ska kunna sitta och grina o gå till en annan klubb några dagar senare o göra avbön i ST usch va dåligt. Finns ingen jävla klubb känsla bland spelare längre bara Egon o inte en tanke på hur en supporter känner blir bara skit förbannad på upplägget. Undrar ibland över hur Nubben orkar med alla besvikelser
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mappa: man måste ju förstå spelarna också dock. Dom har rätt korta karriärer så dom vill nog tjäna varenda krona som går. Dom är ju inte ingenjörer eller doktorer som kommer tjäna bra i fortsättningen också, och dom är inte tillräckligt bra eller känd för att göra tv efter säsongen.

Klokt att välja familjens trygghet över ett lags framgång. Hade tagit samma beslut alla dagar i veckan, för finns det något som är viktigtare än Timrå IK så är det mina barn.
Kommentera