1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

524067 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #1974311

Sv: Silly Season 2019-2020
TIK-Lund: Håller med om mycket och framförallt det du skriver om Jonathan Carlsson. Den värvningen känns bättre och bättre i och med att vi får en oerhört rutinerad back som på pappret ska vara vår försteback. Sen tror jag mycket väl att Nielsen kan växa ut till den back som kanske spelar allra mest, men med Carlsson så får Nielsen (det kan lika gärna bli Albin Carlson också) växa in i det i lugn och ro.

Det är märkligt detta, hur allt kan skifta från säsong till säsong. Det vore kul med någon poängback bland de sista namnen, men i övrigt så känns backsidan extremt bra. Forwardssidan däremot, där saknas det riktning ännu. Total scenförändring jämfört med fjolåret.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Knylan: Jag håller med men tänker samtidigt att jag är väl medveten om att motståndet är ett annat kommande säsong. Hade vi suttit lika still i båten med de här backarna inför en stundande SHL-säsong?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Knylan: Håller med om princip allt du säger. Backsidan är stabil men forwardssidan känns ihålig. Hoppas Nubben har kvar några intressanta forwardskort att spela ut.
Låst ämne