1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520795 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1974579

Sv: Silly Season 2019-2020
Tonymontana: Tycker verkligen att vi måste hålla i tankarna att det är allsvenskan vi spelar i nu. Vi kommer inte få se några namn som Ryan lasch eller liknande. Och i ärlighetens namn, vill vi verkligen ha spelare som nåt sin potential och fastnat på allsvensk nivå? Ser hellre spelare som lööke och hardegård som fortfarande har mer att ge.

Visst fan förstår jag att det är en chansning, men historien berättar att det är den typen av chansning som tar ett lag till shl. Kolla bara på AIKA ifjol, stora favoriter på alla sätt men då det gällde som mest klappade dom ihop totalt. Dyra etablerade spelare saknar den viktigaste ingrediensen för att avancera och det är hjärta och vilja att göra det där lilla extra.

Timrås lag har många hål, men hungern i spelarna vi har går inte att stilla. Jag tror vi kommer vara farliga på ett helt annat sätt än lag som modo och Västervik som satsar på spelare utan mycket att bevisa.

Med de sagt ser jag gärna ett par spelare med spets, oavsett vart deras hjärta ligger.
+10
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Öndulat: Häller med dig, AIK föll på sitt eget favoritskap. Oskarshamn däremot gjorde en fin resa där spelare tog stora steg men man hade också den där spetsen du talar om. Hilding var bara 30 år och hade en 40 poängsäsong i SHL tidigare i karriären tex. Nått liknande skulle vi behöva.

Utan att fantisera så tycker jag vi fortfarande saknar spets på forwardssidan och en ledande offensiv back för att snacka om topp 5.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Dubbel post, men tycker den här spelaren passat bättre i Timrå än Mora. Eller kanske är trubbig han också?
Låst ämne