1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520602 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1974571

Sv: Silly Season 2019-2020
Ullf: jag tycker forwards sidan ser väldigt intressant ut för att vara i allsvenskan. Det är väll bara backsidan som inte ser lika ljus ut, precis som i fjol. Vi hoppas på det bästa.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Tonymontana: Tycker verkligen att vi måste hålla i tankarna att det är allsvenskan vi spelar i nu. Vi kommer inte få se några namn som Ryan lasch eller liknande. Och i ärlighetens namn, vill vi verkligen ha spelare som nåt sin potential och fastnat på allsvensk nivå? Ser hellre spelare som lööke och hardegård som fortfarande har mer att ge.

Visst fan förstår jag att det är en chansning, men historien berättar att det är den typen av chansning som tar ett lag till shl. Kolla bara på AIKA ifjol, stora favoriter på alla sätt men då det gällde som mest klappade dom ihop totalt. Dyra etablerade spelare saknar den viktigaste ingrediensen för att avancera och det är hjärta och vilja att göra det där lilla extra.

Timrås lag har många hål, men hungern i spelarna vi har går inte att stilla. Jag tror vi kommer vara farliga på ett helt annat sätt än lag som modo och Västervik som satsar på spelare utan mycket att bevisa.

Med de sagt ser jag gärna ett par spelare med spets, oavsett vart deras hjärta ligger.
+10
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Tonymontana: S.ohlsson J.Lööke och så lånar vi hem J. Dahlén i mitten! Skulle ha varit kul att se den kedjan!
+3
Låst ämne