1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

552985 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #1974826

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Ska vi bara ha 8 backar så blir jag rätt orolig. Jag förstår inte hur nubben tänkt med dessa värvningar:
Carlson: Skaderisk
Westlund: Skaderisk
Hardegård: Skaderisk och ska opereras
Lander: Div1-back
Lerebäck: Aldrig spelat en seniorsäsong
Söderberg: Missade i princip hela förra säsongen
Nielsen: Endast 15 matcher spelade på seniornivå

Jonathan Carlsson är vårt mest trygga kort när det gäller att prestera en hel säsong. Resten av backsidan känns som en chansning. Finns inte en enda offensiv HA-back med i truppen. Är tanken att Hardegård ska styra vårat PP från blå? Nielsen? Om ingen kliver fram och utvecklar sitt offensiva spel så kommer det bli krampartat PP igen.

Tycker det är lite samma sak på forwardsidan. Chansar på att Wahlgren, Nässén, Fjellström och Jansson ska utvecklas bli bra producerande spelare. Dom är helt klart spännande, men det känns så jävla otryggt att laget är byggt på att dom ska blomma ut. Kan bli topplag om vi har riktigt tur och bottenlag om vi har riktig otur. Hartmann ser ut som det enda säkra kortet på producera offensivt. Det är klyschigt men vi skulle behöva en sån där fräsig förstacenter och en (offensiv) toppback för att detta lag ska kännas som ett topp 5-lag. Men jag får väl hålla förväntningarna låga då alla lag letar sådana spelare.
+3
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
John Cena: Bästa och nyktraste inlägget om truppen på väldigt länge.

Folk har i veckan yrat och trott på en handfull förstärkningar, med betoning på förstärkningar, och svävat iväg rent allmänt. Att Lindholm, Kaijser skulle in vid sidan av Boyce (som kommer att signa när som) har ju varit skrivet i sten. Det lämnar en öppning, max två, på forwardssidan. Där skulle det inte förvåna om Persson får den ena, vilket då skulle innebära att det blir ett nyförvärv in. Kan detta då bli en bärande center? Tillåt mig vara skeptisk med tanke på sista namnet i bland backarna...

Det här laget är inte byggt för topp fem mer än i fantasin.
+4
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Vore intressant att få läsa Hamrins analys av truppen so far, han har ju koll som få.
Låst ämne