1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577994 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1974811

Sv: Silly Season 2019-2020
kallekoskinen99: Nubben skall tydligen ha uttalat sig innan om att det kommer vara 8 backar från start. Nej får man önska så vill man se både back och forward som producerat nån gång tidigare i ai karriär. Inte bara spelare som kan blomma ut under säsongen. För mycket chanstagning från Nubbens sida.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Ska vi bara ha 8 backar så blir jag rätt orolig. Jag förstår inte hur nubben tänkt med dessa värvningar:
Carlson: Skaderisk
Westlund: Skaderisk
Hardegård: Skaderisk och ska opereras
Lander: Div1-back
Lerebäck: Aldrig spelat en seniorsäsong
Söderberg: Missade i princip hela förra säsongen
Nielsen: Endast 15 matcher spelade på seniornivå

Jonathan Carlsson är vårt mest trygga kort när det gäller att prestera en hel säsong. Resten av backsidan känns som en chansning. Finns inte en enda offensiv HA-back med i truppen. Är tanken att Hardegård ska styra vårat PP från blå? Nielsen? Om ingen kliver fram och utvecklar sitt offensiva spel så kommer det bli krampartat PP igen.

Tycker det är lite samma sak på forwardsidan. Chansar på att Wahlgren, Nässén, Fjellström och Jansson ska utvecklas bli bra producerande spelare. Dom är helt klart spännande, men det känns så jävla otryggt att laget är byggt på att dom ska blomma ut. Kan bli topplag om vi har riktigt tur och bottenlag om vi har riktig otur. Hartmann ser ut som det enda säkra kortet på producera offensivt. Det är klyschigt men vi skulle behöva en sån där fräsig förstacenter och en (offensiv) toppback för att detta lag ska kännas som ett topp 5-lag. Men jag får väl hålla förväntningarna låga då alla lag letar sådana spelare.
+3
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Backar är kanske klart nu som någon säger. Framåt blir man fundersam på om det blir Boyce + 1 eller Boyce + 2 utifrån tryouten på Lindholm.
Låst ämne