1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

517796 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1976451

Sv: Silly Season 2019-2020
Svedberg: – Det är klart man känner en revanschkänsla. Det som driver mig allra mest är möjligheten att kriga till mig ett guld med Djurgården. Det vore en revansch i sig, så klart.

– Sedan hjälper inte det Timrå. Jag tyckte fantastiskt bra om Timrå och laget och de runt omkring, i klubben. Jag hoppas att det går bra för dem också på sin resa.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
zita: All heder till Svedberg som håller väldigt god ton, trots allt. Annat är det från vårt supporterhåll, på sina ställen. Såhär med lite perspektiv på fjolåret så uppstod någon form av märklig spiral av skit där ingenting tilläts fungera fulländat under hela säsongen. Han gnällde dock inte, vilket en målvakt som kom från den nivå han gjorde verkligen kunnat göra. När vår glädjekalkyl till backsida väl börjat komma upp i någorlunda hyfsad nivå så var allt redan så dysfunktionellt att inget hann repa sig. Sammantaget blev han en oerhört dyrköpt felrekrytering som vi borde gått skilda vägar med redan i december. Sen ska det bli oerhört intressant att se hur han klarar av kommande säsong, gör han en kanonsäsong nu så framstår fjolåret allt mer märkligt.
+10
Kommentera