1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1977752

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Förmodligen för att Nubben försöker hålla en strikt linje och tänka mer långsiktigt än att det ska skramlas stålar för att värva någon Smolenak, vilket är det senaste exemplet vi har när det gäller värvningar som gjorts med stöd av insamlade pengar. Det största problemet i vintras var nog mer bristen på spelare än att det just saknades stålar. Vi får leta i en helt annan sortering än vad exempelvis Växjö får göra.

Återigen: vi har Sveriges mest erfarna sportchef, det är fakta. Jag skulle nog vilja säga att han är mest kompetent också. Givetvis så ska allt få ifrågasättas och diskuteras, men sett till vad vi gjort på senare år så känns det ju lite märkligt att snegla avundsjukt på Björklöven. En klubb som inte fått någonting att lossna rejält på 20 år.

Alex Hutchings kommer förmodligen aldrig nå SHL, det har en sådan som Sebastian Hartmann redan gjort och kan mycket väl göra igen. Jag tror inte att jag överdriver om jag gissar att Hutchings har dubbelt så hög lön som Hartmann.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Knylan:

" Det största problemet i vintras var nog mer bristen på spelare än att det just saknades stålar. "

Stämmer verkligen detta fullt ut? Tyckte att bokslutet pekade på något annat, inte fan fanns det så mycket pengar över till att göra en eller två riktiga spetsvärvningar i December/Januari. Tänkt på att en extrem spetsspelare kostar från 200 och uppåt per månad.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Knylan: du har rätt i mycket av det du säger. Är väl dock inte så avis på Björklöven och suktar väl inte erter Hutchings heller men nu är ju Kentä där och han har ju trollat med ingenting förr. Nu kommer han kanske ha största budgeten han haft att röra sig med för att bygga ett lag. Visst Nubben har erfarenheten, men fingertoppskänsla är en färskvara och hockeyn förändras över tid.

Tror nog Nubben kommer få en kamp om bästa sportchef i HA. Eller så gör Kentä en Nubben i Frölunda, och floppar när han har förväntningar och mer cash att röra sig med.
Låst ämne