1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581251 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1977807

Sv: Silly Season 2019-2020
Rytter: Jag vet inte, men det var ju helt uppenbart så att det var brist på spelare. Den bristen gjorde sannolikt i sin tur att pengarna stack iväg rejält för de få spelare som väl fanns på marknaden. Ur detta begränsade urval så ska då vi, fullständigt akterseglade i tabellen, försöka hitta spelare som ska komma in och göra skillnad och någonstans brinna för detta. Som bottenlag, i en liga där varenda klubb sökte med ljus och lykta efter förstärkningar. Erik Karlsson hade varit ett perfekt namn men det fattade ju Kookoo att vi tyckte också och såg då till att erbjuda honom för rena fantasisummor.

Jag tror ärligt talat inte att vi var på jakt efter "spetsvärvningar", däremot så försökte nog Nubben hitta spelare som skulle snäppa upp den generella nivån. Vi behövde höja vår overallnivå, framförallt på backsidan där Fransson hade varit ett bra namn. Där var det ju inte pengarna som ställde till det. Det förekom även lite rykten om andra namn som jag inte vet hur mycket sanning det låg i, Mat Robinson exempelvis.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Knylan: Du är så inavlad så klockorna stanna för länge sen. Nubben bästa sportchef haha gubben helt över sen lång tid tillbaka sitta på arslet utan och resa se spelare funka för 10-15 år sedan gubben noll koll. Fick en gratis plats men ville tydligen inte ta den bättre och resa bort småpengarna och snåla sig tillbaka till korpserien, Inse för HELVETE ATT TIMRÅ är och kommer förbli en farmar klubb åt SHL.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Knylan:

En sak är säker, med Fransson in i december januari plus någon till så hade ni inte gått plus. Klart att du kan resonera att pengar alltid finns, det är ju bara att "smsa låna". Det jag pratar om är inom budget och facit fick ni att det inte fanns så mycket att röra sig med.

Att sedan ni bara går plus 600k trots shl:s överlägset billigaste trupp är en annan diskussion.
Låst ämne