1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

519617 inlägg · 6219 ämnen

Inlägg #1978980

Sv: Silly Season 2019-2020
mikenomad: Nubbens ord i ST.

"Pratade med sportchef Kent Norberg under gårdagen. Då kom bland annat Jonathan Dahlén upp på tal. Beskedet därifrån var oförändrat. Dahlén tillhör San José och det är hur läget ligger för tillfället.

Norberg förstod också att det blir mycket rykten och snack kring Dahlén då han bor i Sundsvall och med tanke på hur situationen har sett ut för honom senaste året. Men inget nytt under solen där alltså. "

Tycker det låter som ett "positivt" nekande. Klart han kan svara att Dahlen fortfarande tillhör San Jose då det lär handla om en utlåning. 😋
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: kan ju vara en hel del pengar i Dahlén affären. Vilket gör att Timrå och Jonte måste vänta ut att sharks bryter kontraktet och löser ut honom innan han kan signas. OM detta rykte nu har nån som helst verklighetsförankring vill säga
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Det där kan tolkas som att det inte kan tolkas. Det där är bara ord, säger ingenting om hans ev framtid i höst med oss. Positivt i den meningen att det är klassisk "politikerretorik", dvs ingen bekräftelse men heller ingen dementi.
+2
Kommentera