1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580913 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1980733

Sv: Apropå nånting...
kulltorp:

Det är ju detta som kommer avgöra ifall dahlen kommer nå nhl eller bli stjärna i en större liga än ha.

I ha räcker det att ha en spetsegenskap, medan i övriga ligor måste spelarna vara mer kompletta för att bidra.

Har dahlen viljan och kunnandet för att utveckla sina svagheter? Det är ju inte skottet och kunnandet att komma till lägen han behöver förbättra och lägga tid på.

Jämför med en spelare som EP, alla höll dahlen högre än honom efter deras säsong tillsammans i Timrå och såg honom som mest redo för riktig seniorhockey. Nu några år senare så visar det sig att EP genom smarta val, extremt hård träning på svagheterna och bra psyke (han fick några rejäla smällar i nhl men studsade tillbaka starkare) ligger mil framför och är en stjärna i Canucks. Att gå till Växjö och få sam hallam som coach tror jag var ett smart val i hans utveckling.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Jag tror inte det ena utesluter det andra. Det som är idag kan utvecklas och förändras och ramverket för hur spelare ska vara idag kan förändras. Jag säger inte att det blir så i detta fall men man ska aldrig säga aldrig. man kan välja att se glaset halvtomt eller halvfullt. Jag förstår att ni modoiter ser allt runt Dahlen från det halvtomma glasets perspektiv, men om du försöker se bortom det så finns det möjligheter som kan bli riktigt bra.

Tex:
För mig är det inte viktigt att Dahlen blir en komplett NHL spelare och sticker dit och gör karriär.
Om han väljer att bli en superstriker i Allsvenskan och stannar i Timrå, kanske går vi upp i SHL igen och han kan leverera där också, då är jag supernöjd. För mig är detta det absolut bästa scenariot rent egoistiskt.
Kommentera