1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581251 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1980758

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Jadu lilla vän, du kan tjabba på härinne hur mycket du vill och tillsammans med dina cyklop-polare försöka förringa värdet av JD:s återkomst till oss. Annars kan man ju göra jämförelsen som galenhöken gör ang. er egen haussade hemvändare förra säsongen och få lite perspektiv

"Vad får då Timrå nu?
Jag tror hårt på Dahlén, och med vetskapen om vad han uträttade senast det begav sig, och den tryggheten och det hjärtat han har för klubben, så blir han seriens bästa spelare den här säsongen.
Ja, han bör kunna sticka ut ordentligt. Även om jag respekterar Tobias Enström enormt, och hans betydelse för MoDo är givetvis enorm, så kommer Dahlén att sticka ut mer.
Det här är en given spelare som kommer betygsättas med fem getingar inför säsongen, när trupperna ska gås igenom.
En Jonathan Dahlén, som får bo i sin lägenhet i Sundsvall, med sin tjej, och sin hund. En harmonisk Dahlén.
Det kan bli hur bra som helst, och även om han kunnat få 200.000 i månaden hos valfri klubb i SHL, så har han nu värdesatt någonting helt annat.
I min bok är det respekt. Och något så unikt som klubbhjärta."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ingen har försökt förringa värdet av Dahléns återkomst? Vi har bara försökt få er att förstå vilken nivå han ligger på. Lätt hänt att man blir objektiv, i don't blame you. Dahlén kommer vara den spelare i HA som betyder mest för sitt lag. Han kommer högst troligt vinna poängligan. Han är ligans bästa forward. Men man kan inte blunda för att han inte var tillräckligt bra för att spela over there. Han är ju ung så inte är det så konstigt. Det var fel av Vancouver att ens ta över honom före han har lirat SHL hockey. Det gör övergången till AHL/NHL så pass mycket svårare.
Kommentera