1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1981134

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Utan att ha annat än egen känsla att gå på så är de där uppgifterna lite problematiska, att han då sägs vilja ha ett kontrakt som kan brytas om ett SHL-lag visar intresse. Det ÄR ett rykte, det ska man komma ihåg. Om det stämmer så gör Nubben fullständigt rätt i att inte gå med på det, överhuvudtaget. Då får Westerlund inleda i Kristianstad eller nått, eller annan klubb som jobbar efter devisen att man är glad för vad man får.

Det är helt orimligt att ha den kravbilden i hans läge och det verkar inte heller som att han isåfall riktigt begripit varför han befinner sig där han gör rent hierarkiskt på hockeykartan. HA är ju ett alldeles lysande alternativ för honom nu, med tanke på hur fjolåret blev.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Han är ju uppenbarligen sugen som fan på Timrå.. men om ngn "storklubb" hör av sig så vill han ha öppna dörrar.
Jag tror han kommer lira med oss.
Dahlén-effekten...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det är ju dock en privatperson som skrivit på ST:s blogg. Alltså inte nån reporter.. Det vill säga bara ett löst rykte.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Håller fullständigt med. Antingen duger vi eller så duger vi inte. Vi är inte "i väntan på nåt bättre" - alternativ. Det är inte karaktärstypen vi vill ha i Timrå IK
Kommentera