1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1981829

Sv: Apropå nånting...
palleparling:

Självklart spelar omsättningen av spelare roll tidigt på säsongen och en anledning att man ser mer samspelta ut och att systemet sitter bättre.

Men det som gör att det känns positivt i modolägret är att vi har fått behålla de vi ville ha kvar. De som lämnat där har vi tagit in spelare som på pappret borde stärka upp rejält. From, Rosdahl, Olofsson är en uppgraderinng jämfört med KJ, Wahlgren och Öhman. Sedan borde Anton Öhman ge offensiv till backlinjen istället för tobias ericsson, en riktig pp specialist har vi saknat.

Men det viktigaste är att alla juniorer stannat, oftast brukar ju lovande spelare lämna för shl eller prova tidigt i ahl. Men i år har vi Norlinder, Hedberg, Berglund, Wernblom, LP med från start och de borde ta ett steg till i år. Speciellt Hedberg och Berglund tror jag kan göra fina säsonger och bli viktiga på vår backsida.

Werner kan lyckas att bli en ledande center i vårt lag och spela högt upp när vi närmar oss slutet på säsongen.

Men detta är ju bara förhoppningar och spekulationer, det ska spelas 52 omgångar och lite till innan vi får facit hur det faktiskt går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Ja det du nämner är ju anledningen till att ni, med rätta, är topptippade. Det är ovärderligt att få behålla en redan stark stomme plus några till. Som supporter kan man väl uppleva en sådan silly som lite tråkig och händelsefattig men har man ett lag som har framtiden för sig vill man ha så lite omsättning som möjligt. Er styrka nu bygger inte främst på ett försprång iom detta utan att ni faktiskt har ett starkt lag. Finns ingen känsla att ni kommer bli ikapp och omåkta av övriga lag halvvägs in i serien
Kommentera