1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581127 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1986041

Sv: Apropå nånting...
nectis: Mest frustrerad över att se på SHL hockey med vetskapen om att vi kunde varit där. Den chansen kommer kanske aldrig komma igen. Nu vet vi ju inte som sagt hur Oskarshamns ekonomi kommer se ut efter säsongen men Stolts har i allafall gjort allt som jag önskar Nubben gjort med att skeppa spelare som inte hållt måttet tex. Visar det sig att de har gjort glädjekalkyler så är det jag som får sitta med dumstrut och får hålla truten framöver. Hade vi bytt ut ett par backar mot spelare med SHL nivå så hade vi nog stått med SHL kontrakt nu, det är min känsla i allafall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det är verkligen märkligt detta, vad som blir poppis bland supportrar. Här inne rinner det alltså till av det scenario som utspelas i Oskarshamn just nu, med en sportchef plockad från gatan och som redan innan serien börjat fått göra sig av med illa scoutade spelare?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: jag gillar Nubben och allt vad han gör och gjort för klubben. Utan honom hade tamefan inte Timrå varit där dom är idag. Vi ska hylla Nubben och visa tacksamhet istället tycker jag. En av Sveriges mest rutinerade sportchefer finns i Timrå. Sen kan man tycka vad man vill om att nytt tänk ska in. Jag behåller gärna Nubben ett tag till i Timrå. Minns vad "solariebrunLinkan" gjorde? 3 års kontrakt på Hagos a 300.000 kr i mån.. vilket skräckexempel på en sportchef😁
Kommentera