1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581149 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1989156

Sv: Apropå nånting...
NDR: Axel mot axel på puckförare, olyckligt att han ramlar illa i sargen, hade han åkt in i sargen och hoppat upp igen hade det inte ens blivit en tvåa, det är olyckligt att han är ur balans och gör illa sig, men det är absolut inget matchstraff. Hade han inte ramlat olyckligt in i sargen och att tacklingen vore 2 meter in mot mitten hade ingen ens reagerat.

Helt annan sak om den vore mot huvudet, knuff i ryggen in i sarg, men jag ser inget oschysst i denna. Sen tycker jag även det syntes på båda lagen att dom tyckte det var mer en olycka än en ful tackling, det vart inget större tjafs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Vi tycker olika, jag tycker inte att det är ok att kliva in och sätta den tacklingen bara för att göra sin roll (Shinnimin) , de flesta kliver in i den situationen och spelar blad - blad, finns ingen anledning att fullfölja tacklingen. Tycker jag.. Hade det varit Dahlen som fått den hade det varit livat här..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: På tal om något helt annat, undra vad nubben gjorde på matchen mellan djurgården och hv idag. Kanske bara kollade hockey som den hockeyälskare han är eller kanske har nån på g?
Kommentera