1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1989652

Sv: Apropå nånting...
250kg k?rlek:

Nej det där sekretessavtalet är märkligt.

Hittar bara ett uttalande från jörgen via sin advokat.

"Jörgen Wahlberg förnekar med bestämdhet att han begått något brott under sin anställning i TIK. I stort sett allt han gjort i sin anställning har godkänts eller i vart fall varit känt av olika personer i ledningen", fortsätter Lindberg."

Nog några fler som svettas eftersom troligen fler var medvetna än jörgen.

Som du säger nu är bollen hos Timrå att bevisa att man har skäl till uppsägningen och den ofentliga avrättningen. Kommer nog bli en långdragen såpa med pajkastning från bägge håll. Jörgen lär ju kriga för att rentvå sig och få skadestånd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: I senaste artikeln på ST så hävdar Backlund att sekretessavtalet tillkom på Wahlbergs initativ, känns ju konstigt att man själv lägger fram ett avtal där man själv skall betala 250.000 om man pratar med media..
Samt att : – Jag tycker egentligen inte att vi ska driva sådana här frågor i media, utan att man ska lösa det "face to face". Jag kommer inte kommentera vilka detaljer det är som har lett fram till det här utan det kommer att kunna gå att läsa i polisanmälan. Där kommer vi att presentera våra sakliga grunder, säger han.

Kalle anka tycker jag, man slänger Wahlberg under bussen och sen tycker man inte att man skall driva detta i media. Skall bli intressant att se vart detta tar vägen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: }: Backlunds kommentar på frågan hur det här kommit fram att han fått nys om nåt oegentligt och därefter gjort som journalister, dvs grävt lite låter ju sådär proffsigt. Att han liksom lekt Columbo...
Kommentera