1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577865 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1989744

Sv: Apropå nånting...
Rytter: I senaste artikeln på ST så hävdar Backlund att sekretessavtalet tillkom på Wahlbergs initativ, känns ju konstigt att man själv lägger fram ett avtal där man själv skall betala 250.000 om man pratar med media..
Samt att : – Jag tycker egentligen inte att vi ska driva sådana här frågor i media, utan att man ska lösa det "face to face". Jag kommer inte kommentera vilka detaljer det är som har lett fram till det här utan det kommer att kunna gå att läsa i polisanmälan. Där kommer vi att presentera våra sakliga grunder, säger han.

Kalle anka tycker jag, man slänger Wahlberg under bussen och sen tycker man inte att man skall driva detta i media. Skall bli intressant att se vart detta tar vägen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
NDR:

Lite konstiga uttalanden där från Backlund.

Så man ska inte driva detta i media, men det var helt ok att avrätta jörgen offentligt?

Blev förvånad redan efter presskonferensen hur mycket Backlund sa om situationen. Normalt brukar det ju heta att man skiljs i samförstånd, eller att förtroendet är förbrukat sedan nöjer man sig där. Med tanke på hur mycket detaljer han ändå gav så kände jag där och då att man försöker flytta allt fokus till Jörgen som person och iväg från andra och föreningen.

Detta är nog en riktig soppa och några riktiga svar kommer nog inte fås. Om detta blir polisanmält och går till rättegång blir väl fup tillgänglig och då får vi info. Kan inte tänka mig att det kommer vara sekretess i detta fall.

Hur blev det med polisanmälan? Skulle Inte den in innan helgen?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
NDR: Från de ena till det andra om Mordor förlorar dom som va topptippade då kanske dom inte är bättre än alla andra!!! (Ja just de de lär väl vara zebrans fel)!!
Kommentera