1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580184 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1989993

Sv: Apropå nånting...
Intressant avslutning!

AJ: "Så Timråfansen kan börja hoppas att du spelar derbyt mot Modo på onsdag"?

FW: "Vi får se..."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tikarn97:

Han stannar. Visade ju vid flertalet tillfällen igår att hans spel inte skulle hålla på shl nivå. Till shl går han inte, ser ingen klubb som skulle vara intresserad. Om han lämnar kanske han går till finska ligan. Kan det vara så att han vill ha mer pröjs efter sin fina inledning, och det är det man ska komma överrens om, ni har ju dessutom skadade backar på väg tillbaka, hur mycket löneutrymme finns kvar för en säsongsförlängning?

Tänker specifikt på ett läge när han ska driva upp pucken från egenzon, gör det svårt för sig när han ska igenom två motståndare, dom bryter enkelt och får till ett fint spel och den som avslutar missar i princip öppen kasse.

Detta håller inte på en högre nivå, han skulle bli helt uppäten.

Påminner lite om vår Hedberg, sjukt talang och kreativ back, lirare som man älskar att se. Men gör det svårt i vissa situationer där man måste spela med marginal. Speciellt om man tänkt lira shl. Bägge håller nog offensivt på shl nivå, men försvarsspelet måste upp och gör att hela produkten inte håller shl klass. Ingen av dessa skulle ta plats i något shl lag bland topp 4 backar. Så bättre att stanna i ha och få många minuter i alla spelformer, jobba på defensiven och avvägningarna situation för situation.
Kommentera