1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520689 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1993260

Sv: Timrå IK - Västerås IK 2019-10-09
SMÅLAND: Sen skulle jag vilja påminna ännu en gång. Säsongen vi gick upp så var det långt ifrån en dans på rosor. Det klagades på att allt, precis allt offensivt spel var kring Dahlén. Freddan var oduglig och skulle kickas. In med Ulf Dahlén sa vi, Haukeland räddade oss vinster vi definitivt inte förtjänade förtjänade och det var vi noga med att pålysa.

Utan att Jinxa så börjar man se liknande tendenser i spelet och gruppen. Vi täcker skott föredömligt krigar oerhört för varandra i BP, har ännu mer MAGISKT PP och Brattström ser hetare och hetare ut. Vi vinner dessutom matcher vi inte riktigt alltid förtjänar än men också på ett liknande sätt säsongen vi gick upp. Då levde vi på ett kontringsspel mer än totalhockey. Det i sin tur gjorde att vi hade enormt svårt mot defensiva lag som Troja och Tingsryd med flera där det förväntades att vi skulle föra matcherna men inte hittade motverktyg mot dom. De matcherna har vi vunnit än så länge detta år.

Nej jag börjar mer och mer känna tillförsikt om grabbarna fortsätter utvecklas och man får vara skadebefriade på viktiga spelare.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerås IK 2019-10-09
Sputnik: Ja allt är sig likt. Var inte du en av dom som ville kicka Freddan för några omgångar sedan?😉
Kommentera

Sv: Timrå IK - Västerås IK 2019-10-09
Jag summerar kvällen som vanligt:
Dä rinn lätt i strupusligen och dä är vi väl värda ikväll.👏😊
Skål alla rödvita ute i vårt avlånga land!
+1
Kommentera