1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578016 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1993425

Sv: Timrå IK - Västerås IK 2019-10-09
Sputnik: Samtidigt så skulle man ju vilja se den spelare som inte har kemi med Dahlén i det slag han är nu, i hans offensiva delar av spelet så är han så pass bra nu att han utvecklar ishockeyn som idrottsutövning. Varenda liten detalj genomsyras av ett otroligt självförtroende, han vet att han gör precis vad han vill på den här nivån. Detta smittar ju av sig på en sån som Lundin också som förmodligen aldrig mer kommer spela med en så överlägsen spelare som Dahlén (även Lööke gör det fruktansvärt bra) under hans framtida karriär men som säkert kommer ha enorm nytta av den här upplevelsen i framtiden. Självförtroende kan göra sjuka saker med folk.

Wahlgren måste nog curlas in i att passa i sin roll som andracenter och frågan är ju hur det isåfall ska göras och om det ska göras. Varken han eller Jansson känns egentligen redo för något sånt ansvar, även om jag nog tilltalas mest av Jansson som centertyp. Han borde kunna vara den här upplagans version av Jacob Olofsson anno 17/18 men än så länge blir det ingenting egentligen. Detta kan säkert bero på att hans roll i laget är väldigt oklar också.

Om målsättningen inför säsongen var topp fem så går det ju nu att konstatera att vi definitivt ska gå för topp två, jag skulle vilja säga att allt annat än direktkval är ett misslyckande utifrån den skicklighet vi har i laget. Det är möjligt att vi kan nå dit med en impotent andrakedja också men som det känns nu så måste vi nog ut på marknaden och checka läget. Nyss nämnda Jacob Olofsson spelade åtta minuter senast mot Örebro, exempelvis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerås IK 2019-10-09
Knylan: Där är vi enade, hade inte gråtit om Nubben hänger på Björklöven och Modo och värvar forward. Denna kvalchans är för bra för att slänga bort.
Kommentera