1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1995200

Sv: Apropå nånting...
Kan Ekman-Larsson yngre vara något?

Förmodligen är vår backsida spikad i fall Fillefilur bestämt sig för att stanna. Annars så låter det intressant tycker jag. Spelade i samma lag som Lööke i AHL, men har varit skadedrabbad i inledningen och svårt att ta plats i Bofors.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Platsar man inte i BIK så ser tyvärr utsikterna för att göra det här kolsvarta ut, även om Westerlund skulle dra. Överraskande att han ändå fick ett AHL-kontrakt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS:

Vad var det Nubben sa när Dahlen blev klar? Att det inte fanns någon out och lånet gällde hela säsongen och Dahlen blir klar. Visade sig vara en rejäl lögn då han nu pudlar.

Iof tror jag det är riskfritt för er att SJ kallar tillbaka honom, tror dom vill se mer i 5 mot 5 och inte bara hota i PP för att man ska se nytta av att prova honom i AHL/NHL ännu en vända.

Skulle Timrå IK tappa stjärnan redan under vintern vore det ett dråpslag och nu bekräftar Timrås sportchef Kent Norberg att det är så avtalet ser ut.

– Finns bara ett avtal som man kan använda vid lån av NHL-spelare. Där står det att NHL-klubben kan kalla hem spelaren....

www.allehanda.se/artikel/dahlens-svar-efter-nhl-scoutens-besked-vet-inte-hur-det-skulle-kannas
Kommentera