1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581154 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1995204

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS:

Vad var det Nubben sa när Dahlen blev klar? Att det inte fanns någon out och lånet gällde hela säsongen och Dahlen blir klar. Visade sig vara en rejäl lögn då han nu pudlar.

Iof tror jag det är riskfritt för er att SJ kallar tillbaka honom, tror dom vill se mer i 5 mot 5 och inte bara hota i PP för att man ska se nytta av att prova honom i AHL/NHL ännu en vända.

Skulle Timrå IK tappa stjärnan redan under vintern vore det ett dråpslag och nu bekräftar Timrås sportchef Kent Norberg att det är så avtalet ser ut.

– Finns bara ett avtal som man kan använda vid lån av NHL-spelare. Där står det att NHL-klubben kan kalla hem spelaren....

www.allehanda.se/artikel/dahlens-svar-efter-nhl-scoutens-besked-vet-inte-hur-det-skulle-kannas
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Det är små, bittra och genomnegativa människor som du som gör att man RENT hypotetiskt kan sända en medlidandets kram till de usla MoDoliderna som huserar runt Ö-vik.
Då inte minst Bjästa med omnejd.
Tack för ordet du syreförbrukare..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: SJ kommer inte kalla hem honom, så alla kan vara lugna.
Vi har redan avhandlat denna fråga i GB så skapa inte onödig ångest är du snäll.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Antaglig n har väl Nubben menat att det inte finns nån out till SHL som det gjorde förra gången vi hade Dahlén på lån. San Jose äger ju Dahlén och betalar lönen. Tror inte heller San Jose väljer att kalla hem honom under brinnande säsong. Däremot lär de förlänga rättigheterna till Dahlén framöver och nästa säsong lär de vilja se han spela SHL hockey om inte minst och se att han kan leverera på den nivån med. Förhoppningsvis då i Timrådressen. 🙂
Kommentera