1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1995599

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2019-10-16
TIK-Lund: håller med, i synnerhet om press-spelet. Där kan vi nog se att Ante haft ett par fingrar med. Ett grymt trevligt upgrade efter ett par säsonger av fastspelande, burskydd och panikpuckar efter sargerna.

Vi skulle behöva en fungerande, offensivt bidragande andrafemma. Att det - äntligen Freddan! - coachas aktivt är så klart positivt, men det blir lite väl mycket förstafemma när dom tar teket i alla offensiva lägen. Dom skulle dessutom behöva jagas på lite, intensitetsmässigt. En jobbig, lite mer tvåvägsfungerande andrafemma vore mysigt. Nu kan DLL-linan komma undan med halvfartshemjobb tack vare sin giftighet offensivt. Lite flås i nacken vore nyttigt.

Men det är sjukt vilka lyxproblem vi har. Massa saker att förbättra, men tills dess vinner vi 90% av matcherna. Å andra sidan - däri ligger så klart lite av faran. Vi kommer inte kunna glida så här bekvämt genom hela serien. Och: dåliga vanor är svåra att bryta.

Hoppas Nässén är på ingång snart. Nu ska vi inte inbilla oss att han är någon frälsare, men jag har svårt att tro att han - åtminstone på lite sikt - inte skulle driva andrakedjan bättre än Wahlgren. För där ser det inte särskilt lovande ut. Den värvningen kändes tveksam på förhand, och än mer så nu. Har svårt att tro att det finns en SHL-center där inne som väntar på att blomma ut. Tyvärr.
Låst ämne