1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1997698

Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2019-10-23
tjobba: Efter att ha sovit på saken så känner jag mig väldigt nöjd med gårdagens match. Jag fick se vad jag förväntat mig innan.

Vi står upp bra på bortaplan mot ett mkt bra Löven, ett allsvenskt topplag. Löven har, som ngn sagt innan, ett bra grundspel och spelidé som man numera kör konsekvent genom matchen, i 60 min. Det gör dem oerhört svårslagna på denna nivån.

Dahlén-linan har fortsatt lite jobbigt i 5 mot 5 spelet, vilket jag tycker mig se beror på att det går lite för sakta, och spelet i egen zon passar dem inte alls.
Man är dock sylvassa i offensiv zon och PP spelet är fortsatt bra även om man inte fick sätta ngn igår.

Sebbes femma är den som lyfte enormt igår. Sebbe har verkligen tagit ett kliv till i år och är oerhört drivande både framåt och bakåt.

Övriga femmor jobbar hårt och det är imponerande hur mycket man ligger i skottlinjen och täcker skott.

På backsidan är vi bra generellt, även om vi kastar bort en hel del uppspel på dåliga pass. Kul att se vad lugna vi är med pucken i egen zon.

Är dock orolig för Hardegård. Ser inget positivt där just nu. Felpassningar, dåliga flipp-passningar och det går allmänt långsamt.
Hoppas jag har fel.

Lerebäck!! WOW!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2019-10-23
kulltorp: Håller med om spelarna du nämner.
Skulle nog vilja fortsätta som man avslutade gårdagens match. Upp med Hartmann och få tyngd i 1:a kedjan och ner med Lööke till 2:a kedjan och få en bra lekkamrat till Ohlsson.

Hardegård får det svårt att ta plats om han fortsätter som igår. Otroligt långsam i tanke och handling i egen zon vilket gör att han ställer till för både sig själv och lagkamrater och vi blir fastbitna i egen zon.
Låst ämne