1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581769 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1998381

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2019-10-25
Hockeyoraklet: Kan lova att du hade legat i topp på kritiska kommentarer om du valt att sett matcherna. 😉
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2019-10-25
För att dra oss tillbaka en tid. Skrivet av RunarUp

"
Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2017-01-07
#1788812 · RunarUp 18x20-logogrm.jpg · 2017-01-07 23:03
Återigen måste jag erkänna att jag blir konfunderad när läser inläggen på den här sidan.
Hade jag inte vetat vilken lagsida jag var på hade man kunnat tro det rörde sig om säg Barcelona, Bayern München, PSG, Real Madrid eller valfritt ängagäng i den storleksordningen.
Men detta är fuckin Timrå IK om jag inte missuppfattat detta helt. Jag kan för mitt liv inte förstå vilka förväntningar och krav en del ställer på det här laget.
Pratade precis med sonen som var på Hovet idag. Enligt honom var vi bättre än AIK och förtjänade att vinna. Kan vi begära så mycket mer?
Ska vi, utan en handfull av våra allra bästa spelare, spela ut AIK på bortaplan? Förväntar man sig det ska man nog överväga att byta favoritlag.
Ta nåt av ovanstående gäng så kan man leva sitt supporterliv i ett sött sockervaddsmoln där känslosvängningarna stannar vid någon enstaka poängförlust per säsong. Så jävla könlöst om ni frågar mig.

Var tacksamma att hjärtat slår för något som fortfarande har fler likheter med ett idrottslag än ett storföretag. Där varje seger, varje poäng skänker glädje och en stolthet för att hålla på detta vackra lag. Inte ett lag där segrar är självklarheter och bara en poängförlust kan ställa till någon form av känsloyttring. Hur kul kan det vara?

Gläds åt segrarna, sörj förlusterna. Men gör det senare med lite värdighet. Spelarna förlorar inte för att förolämpa vare sig mig eller dig. Ibland går saker åt helvete även om man vill bestiga berg eller spränga murar. Det vet alla som idrottat själva. Det som varit så enkelt och självklart blir det svåraste i världen. Men lika plötsligt som varannan femmeterspassning sitter på skridskon kan allt falla på plats igen. Är det inte det som är en stor del av charmen med idrott? Hur intressant hade detta varit om allt varit logiskt, förutsägbart och möjligt att vetenskapligt kunna räkna ut vad som ska hända?
Jag tror inte många av oss hade engagerat oss i denna känslomässiga bergodalbana år efter år då.

Två poäng borta mot AIK!?
Hmm, could have been worse, could have been raining.

Alltid rött, alltid rätt!
"


Är Freddan inte världens bästa coach? Mycket möjligt att han inte är det. Men vad finns det för alternativ precis just nu?

Jag hade gärna sett att Ante fick ta över huvudtränarrollen. Men det kanske är bättre att göra från Maj 2020 så han kan få bygga försäsongen som han vill.


Nubbe bör kunna få sitta kvar i mina ögon. Då han trots allt lyckas med många värvningar. Men om någon tycker att han bör avgå. Kom då med ett förslag på när och vem han ska bytas ut mot. Det är mycket lätt att säga att någon är sämst. Det svåra är att säga vem som är bättre.

Jämför för all del med alla möjliga lag, men vi bör också ha i åtanke hur deras förutsättningar ser ut. MODO har harvat i Allsvenskan ett bra tag nu, de har haft en i stort intakt trupp från förra säsongen och ligger trots det fortfarande efter Timrå. Det är klart att det kan ändras, det enda rimliga kravet är att MODO borde vinna serien sett till förutsättningarna, en top fem plats för MODO är ett fiasko. De har aldrig haft ett så dukat bord som denna allsvenskasäsongen.

Men BJÖRKLÖVEN DÅ!?! 111111

De spelade mer nyligen i division ett än Elitserien. Någon gång måste Norrlands största stad kunna få ihop ett elitlag på herrsidan. Det är ett under att de lyckats vara så dåliga som de har varit i 20 år.

"
Gläds åt segrarna, sörj förlusterna. Men gör det senare med lite värdighet."
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2019-10-25
Fågelholken.
Montana.
Fred Astaire.
Shoot em all!!!!
Nä ett par glas Explorer å Lönnå på Grammofonen å plock fram Barbara under sängen å ett par blåa lyckopiller...
Imorgon ä en annan da...!
Töm å glöm!
Låst ämne