1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1999485

Sv: Apropå nånting...
snubbelfot: Jag får det inte riktigt att gå ihop att de sänkt sin spelarbudget gentemot föregående år, men har tagit in 3 med HA mått dyra transatlanter (Cooper, Hutchings, Crandall) och ligans mest eftertraktade back (Deilert). Lägg sedan till Vesel som tillkommit under säsongen...

Vore intressant att veta vilken information du tagit del av
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Hutchings, Vesel och Deilert är externt finansierade. Övriga har rymts inom budgeten då vi tappat en del dyra kontrakt (Cruseman, Backman, Pukka t ex). Att vi får mer utväxling per krona beror ju på att vi har haft grov inkompetens på sportschefsfronten i flera år.

Hassan: Att jag inte har någon "flair" beror helt enkelt på att jag inte använt hockeysnack regelbundet. Men iom att jag skriver "vi" när jag pratar om Löven så antar jag att man förstår min lagtillhörighet? Kan sätta en flair för din skull så det blir tydligare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Vesel och Hutchings är externt finansierade. De har säkert fått in pengar till annat också, Löven hade väl ekonomiska problem efter floppen förra säsongen?

Modo har varit tydliga med att det ska satsas i år, men jag har samtidigt hört att vissa av våra nyförvärv inte ska vara särskilt dyra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Det är ju för att det inte stämmer. Lyssna aldrig på någon som inte vågar ha ett klubbmärke vid sitt namn.
Kommentera