1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1999495

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Hutchings, Vesel och Deilert är externt finansierade. Övriga har rymts inom budgeten då vi tappat en del dyra kontrakt (Cruseman, Backman, Pukka t ex). Att vi får mer utväxling per krona beror ju på att vi har haft grov inkompetens på sportschefsfronten i flera år.

Hassan: Att jag inte har någon "flair" beror helt enkelt på att jag inte använt hockeysnack regelbundet. Men iom att jag skriver "vi" när jag pratar om Löven så antar jag att man förstår min lagtillhörighet? Kan sätta en flair för din skull så det blir tydligare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snubbelfot: "Hutchings, Vesel och Deilert är externt finansierade. Övriga har rymts inom budgeten"

Är det inte så att externa finansiärer kommit in och möjliggjort en höjning av spelarbudgetet? Kan det verkligen vara så att dessa tre spelare inte får lön från Björklöven?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snubbelfot: Jo, det är bättre, då kan jag åtminstone tänka mig att läsa det du skriver.

Då det inte är föreningens ekonomi som vi diskuterar utan spelarmaterialet så är det ju oviktigt vem/vilka som eventuellt är externt finansierade.

Ska jag klättra upp för mount Everest så kommer det gå lättare om jag kan ha ett gäng sherpas med mig, oavsett om det är jag eller Umeå kött&video som betalar för dessa.
Kommentera