1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581840 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2002065

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-11-03
Sputnik: Problemet är inte spelarna, det är Freddan. Och det är ju Nubbens fel såklart. Men jag tycker Nubben i övrigt värvat ganska bra.
Men med pellejöns bakom spakarna så spelar det ingen roll...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-11-03
kulltorp: Det finns inget försvar med att stryka någon i laget medhårs nu , att backspelet inte fungerar tillsammans med forwards syns påtagligt , det finns snart ingen tanke över hur man göra ett uppspel .
Spelar 1 dåligt i en kedja så fungerar den inte men nu spelar 2 dåligt i kedjan och 2 backar dåligt .
Vi ser att viljan finns hos spelarna men vad spelar det för roll ..
Största bristerna finns hos backarna .
Ingen kan lösa dessa brister under denna säsong .
Ett helt fel ihopsatt lag är detta .
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-11-03
kulltorp: Jo det håller jag med om. Det kommer lyfta med en ny röst som kan se styrkorna i nuvarande trupp och sätta ett spel efter förutsättningarna. Vad är vårt DNA i dagsläget, vilken hockey vill vi stå för. Total impotent intetsägande ishockey Timrå levererar just nu. Finns ingen fart, ingen energi.

Jag ser ärligt talat ingen annan utväg än att Freddan skall gå. Men tom en soffexpert som sa ju att Nubben inte skulle förlänga med Freddan när ryktet började dyka upp och Nubben sa till tidningarna att han hoppades på Freddan. Det pekar tillbaks på Nubben också. Nubben vill styra och ställa överallt och tror inte att han skulle klara av en karaktär som Hellkvist i Modo tex, hur mycket jag än vill se en liknande tränare som ställer lite krav.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-11-03
kulltorp: Jag skrev när ni åkte ur shl inför iår då, att man skulle anställt en ny sportchef. Dels för att Nubben ej gjorde dom åtgärder som behövdes för att ni skulle ha bra förutsättningar till att klara kvalet. Man såg under hela säsongen att ni behövde förstärka på backsidan men inte mycket hände där. Nubben har gjort otroligt mycket för Timrå i det positiva tecknet, med allt har ju sitt slut. Blivit lite som med Modo alla gamla rävar är heliga.
Låst ämne