1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2002251

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-11-03
tjobba: vad är vitsen med att träna så hårt under seriens gång, att man är slutkörda när en 4del av serien är spelad? Hur långt efter i tabellen är man medvetet beredd att ligga, innan effekt av denna hårda träning? Om nu detta stämmer?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-11-03
Nisse på Mon or: Min observation är att spelet inte fungerar. Ni skickar upp ytterforwards till blå och får ni inte till en fantastisk spelvändning så blir de stillastående. Vid mängder av anfall leder det till att ni måste dumpa pucken och från stillastående försöka vinna tillbaka den. Tro fasen att man blir trötta och att man får väldigt få "billiga" målchanser. Ni börjar ju i princip från hörnen...

Fan, vi kom till massor av bra chanser för vi fick med oss farten i vändningen. Det blev tre mot två, två mot en eller liknande där vi kom till snabba avslut, medan ni får jobba arslet av er för målchanser där motståndarna hunnit samla sig. Jag minns att ni var sjukt skickliga på spelvändningar för två år sedan och nu är ni faktiskt bedrövliga på just det.

Kanske är det bara lite justeringar som behövs. Vårt försvarsspel i inledningen var Divison ett klass, men nu har det hänt för oss. Jag tror att ni kommer att studsa tillbaka.

För övrigt.
Mot SSK hörde man Ante vid timeouten prata om att Dahlén skulle dra ut deras backar och stanna vid blå. Fick jag bestämma så skulle någon annan då den rollen och låta Lundin och Dahlén vara de som kom med fart. Jag tycker att Dahlén används helt fel, vilket är rätt skönt för oss som motståndare.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-11-03
Nisse på Mon or: Nubben pratade om 5e plats som mål. Vad har styrelsen för mål? Hur ska budgeten hållas med troligtvis vikande publiksiffror? Vad händer om, mot förmodan, det blir kvalspel uppåt. Vill man satsa då eller blir det som sist?
Låst ämne