1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2002672

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-11-03
Knylan: Hur många skott är inte alibiskott? Inte många hemmamatcher vi dominerat spelmässigt i allafall. Södertälje borde vunnit, Västerås borde vunnit, Kristianstad vann rättvist. Med tanke på vilken underhållning det är på Timrås spel så skall vi vara glada för om det dyker upp mer än 2000 pers på hemmamatcherna framöver.

Vad står vi för, vad är vårt DNA? Den fartfyllda "Timråhockeyn" vi är vana att se är som bortblåst. Kvar har vi ett identitetlös och intetsägande spel. Vi har bara enstaka individer som står för nått just nu och nån lagmaskin är det inte att tala om.

Det går säkert hitts positiv statistik, men jag håller med föregående talare och väljer att se helheten och spelet överlag. Där har man fog för sin oro tycker jag..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-11-03
Sputnik: Svårt att säga hur många skott som är ”alibiskott” och inte, åtminstone för mig som inte suttit och skärskådat skottkartorna. Jimmy Hamrin gör ju ett försök i Timråpodden iaf där han under hela säsongen ska räkna A-, B- och C-chanser, det vill säga varifrån skotten tas både av oss och motståndarna. Jag vet dock inte vad han kommit till för sammantagen slutsats hittills. Min är i alla fall att vi formdippat på senare tid, rimligt med tanke på att vi överpresterade inledningsvis.

Gällande vilka floskler man ska kunna applicera på lagets uppträdande på isen så kan jag väl tycka att det återstår att se. Vi har ett ungt lag som till 75% består av nya spelare, hittills går det väl att spåra att det finns mycket kvar att jobba på. Det är i sig inte speciellt överraskande, utifrån given förutsättning är det snarare överraskande att vi ligger där vi ligger.
Låst ämne