1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2002821

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jo, det är lite att strö salt i såren när man konstaterar att Weigl skulle kunnat vara er andrecenter. En ganska rejäl uppgradering...

Dock förstår jag inte hur Weigl själv gått med på att gå till Löven om inte deras prestigevärvning Vesel inte håller som toppcenter. (Både Kenttä och många runt Löven har berättat att de tackade nej till Tambellini för att Vesel var mer intressant. Lövensupportrarnas försvar har varit att Vesel är center och Tambellini spelar på en kant). Givetvis kan ingen garantera speltid eller plats i någon specifik kedja, men jag garanterar att Weigl diskuterat lite på hur Löven ser på hans roll och speltid. Tänkt som tredjecenter utan speltid i power play kan jag inte tänka mig att Weigl gått med på.

Och... Jag förutsätter att Fredric Anderssons plats som förstecenter inte är uppe till diskussion...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Ganska patetiskt att Deilert på Twitter går ut och kallar det för lotterinämnden över sin fula hopptackling senast. Båda skridskorna en bra bit över isen. Inte snyggt nånstans.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Mest troligt är tanken att Vesel centrar istället för Andreasson som går ut på en kant då denna lina har haft svårt defensivt. Weigel in i förstalinan.
Kommentera