1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580631 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2002838

Sv: Apropå nånting...
J F K: Ganska patetiskt att Deilert på Twitter går ut och kallar det för lotterinämnden över sin fula hopptackling senast. Båda skridskorna en bra bit över isen. Inte snyggt nånstans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik:

Läs hela beslutet så sker du hur mycket mer han skämmer ut sig. Till sitt försvar och snyfthistoria drar han upp allt från tidigare avstängning denna säsong, dåliga reprisbilder i HA samt bakar in att han själv minsann åkt på hjärnskakning tidigare.

Rätt patetisk läsning och ifall han nu är ute på twitter och kommenterar förstärker det bara bilden av att han är en idiot.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det Deilert klagar över är inte tacklingen i sig. Den var ful och det har han själv erkänt. Han klagar över att han blev dömd som återfallsförbrytare.

Tacklingen som han delade ut på försäsongen mot Modo ska enligt både Hellqvist, Styf och Rosdahl (som blev tacklad) inte ha träffat i huvudet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag håller med. Den tacklingen var förbaskat ful då han hade sådan fart. Nu hade motståndaren bara tur att han inte blev ordentligt skadad.
Det är inte mycket snyggare när djurgårdens sportchef är ute och gnäller. Jag tycker att det blir så löjligt när man försvarar dumma handlingar.

Den som faktiskt kan stå rakryggad är Fagervall som utan omsvep tyckte tacklingen var väldigt illa när han såg den på monitorn mellan perioderna.
Kommentera