1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520743 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2003050

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jo jag är ironisk. En smula iaf. Men här raljeras det över att man är orolig när vi ändå ligger hyggligt till och har vunnit 12 av 17 matcher. Jaja, jag blir som sagt gärna motbevisad, helst omgående efter uppehållet. För i min värld har en ansenlig andel av våra segrar tillkommit efter mer el mindre stölder av oss. Vi har spelmässigt inte förtjänat dessa. Men sånt brukar komma ifatt och jämna ut sig och jag är rädd att det är där vi är nu efter den poängmässigt fina starten
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det var jag som skrev det där om 12 av 17 segrar, det var inte för att raljera (alltså skämta med någon på ett lätt ironiskt sätt) utan det var helt seriöst. Jag tycker 12 av 17 segrar är bra och jag tycker att laget fått oförtjänt mycket skit härinne, speciellt innan svackan.

Jag håller dock med om att spelet från framförallt matchen mot Kristianstad och framåt varit allt annat än bra (bortsett från period 1 mot Tingsryd).

Jag kanske har lägre förväntningar på laget än andra här inne och då är det kanske inte så konstigt om vi har olika syn på vad som är bra eller dåligt. Jag hade oss inte som topp 2 efter försäsongen, trodde mer på nästa segment, alltså placering 3-6. Utifrån det spelarmaterial vi har jämfört med det spelarmaterial de andra lagen kring oss har.

Ni andra kanske såg något exceptionellt i vårt spelarmaterial innan säsongen som jag inte såg och därför är besvikna på tabellplaceringen. Jag tror fortfarande att en plats 3-6 är vad vi får ut av detta spelarmaterial, men precis som du säger, jag blir gärna positivt motbevisad.
+5
Kommentera