1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520782 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2003059

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det var jag som skrev det där om 12 av 17 segrar, det var inte för att raljera (alltså skämta med någon på ett lätt ironiskt sätt) utan det var helt seriöst. Jag tycker 12 av 17 segrar är bra och jag tycker att laget fått oförtjänt mycket skit härinne, speciellt innan svackan.

Jag håller dock med om att spelet från framförallt matchen mot Kristianstad och framåt varit allt annat än bra (bortsett från period 1 mot Tingsryd).

Jag kanske har lägre förväntningar på laget än andra här inne och då är det kanske inte så konstigt om vi har olika syn på vad som är bra eller dåligt. Jag hade oss inte som topp 2 efter försäsongen, trodde mer på nästa segment, alltså placering 3-6. Utifrån det spelarmaterial vi har jämfört med det spelarmaterial de andra lagen kring oss har.

Ni andra kanske såg något exceptionellt i vårt spelarmaterial innan säsongen som jag inte såg och därför är besvikna på tabellplaceringen. Jag tror fortfarande att en plats 3-6 är vad vi får ut av detta spelarmaterial, men precis som du säger, jag blir gärna positivt motbevisad.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Nä jag kan nog hålla med dig lite. Möjligen skapade inledningen och främst Dahlénkedjans magnifika utdelning lite höjda förväntningar.

Fast lite är det ju som Kulltorp skriver också, att när Nubben pratar om topp 5-lag i n n a n Dahlén anslöt så borde rimligen den målsättningen höjas nån/några placeringar efter.

Dock innebär det såklart ff inte per automatik en garanterad topp 2-placering. Mer att vi möjligen kan vara med och tävla om det. Men sett till laget är vi en bit ifrån både Modo och Löven så det vore en överprestation som det ser ut nu, att sluta 1:a el 2:a.

Men det är väl därför man känner frustration över att det inte ageras när man tycker att resurserna borde finnas. Om inte nåt mörkas....
+1
Kommentera