1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520790 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2003134

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Samtidigt kan jag känna ljumma hybrisvindar blåsa från norra Sverige. Man leder serien, man har spelat - handen på hjärtat - en jävligt bra hockey - ändå värvar man i nuläget etablerat. 17 matcher in i serien... Och flera spelare dessutom.

Är man inte nöjda med det som presterats?! Vilka signaler skickar man till övriga laget? "Vi leder serien, men vi duger inte"?

Jag vet inte jag.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k:
Inte för att jag vill starta en form av pajkastning, men vet inte om en TIK supporter ska prata om hybris, visst kan jag hålla med dig om att nu efter ett x antal år med misslyckande säsonger så känns det ganska uppåt lite längre upp i Norr.. ;)

Visst värvas det men i nuläget är vi sjukt tunna bakåt och sedan har ett par spelare inte presterat riktig som man trodde framåt även om det sett bra ut och när det dessutom "knackar" på ett par företag som vill tillstå med lite pengar så utan att det belastar budgeten, lägg därtill att vårt publiksnitt är över 1000 personer mer än tvåan som är TIK så visst faen råder det positiva vindar här!..

Tror mer att signalerna är "Vi leder serien, men vi kan bli bättre" och visst kan det uppfattas som hybris och lite osvenskt där det viktigaste inte är att vinna utan att ha deltagit och gjort det bra, typ..
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Eller mer "Vi leder serien, i år ska vi satsa för att gå upp till 100%"
Kommentera