1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577856 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2003220

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k:
Inte för att jag vill starta en form av pajkastning, men vet inte om en TIK supporter ska prata om hybris, visst kan jag hålla med dig om att nu efter ett x antal år med misslyckande säsonger så känns det ganska uppåt lite längre upp i Norr.. ;)

Visst värvas det men i nuläget är vi sjukt tunna bakåt och sedan har ett par spelare inte presterat riktig som man trodde framåt även om det sett bra ut och när det dessutom "knackar" på ett par företag som vill tillstå med lite pengar så utan att det belastar budgeten, lägg därtill att vårt publiksnitt är över 1000 personer mer än tvåan som är TIK så visst faen råder det positiva vindar här!..

Tror mer att signalerna är "Vi leder serien, men vi kan bli bättre" och visst kan det uppfattas som hybris och lite osvenskt där det viktigaste inte är att vinna utan att ha deltagit och gjort det bra, typ..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jaca: Ähh strunt i oss. Vi är bara avis på att Kentää faktiskt agerar proaktivt och våran sportchef sittter och blundar för problemen...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jaca: Jag håller med dig, jag tycker nog snarare det känns som lite fingertoppskänsla av er sc att agera nu för att inte tappa greppet om topplatsen. För jag tror Modo till sist fått ihop bitarna och är sådär bra som förhandstipsen sa samtidigt som ni möjligen riskerar mattas en aning.

Det är väl ovanstående man skulle önskat att vår sc också ägnat uppehållet till ist f vad han nu myst på med....
Kommentera