1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2003825

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Äh, va fan! Vi är, som nomaden skrev, praktisk taget redan om och förbi Västerås och hack i häl på Karlskoga. Dessutom har "Mr. Inge Frälsare" aka Nubben ordnat två (2!) Nyförvärv under uppehållet. Nåja, den ena är ett gammalt nyförvärv men känns praktisk taget som ett nyförvärv. Den andra har meriter från fucking NHL! Till allsvenskan, liksom!

När jävlar - om inte nu - ska vi vara liiite positiva?! När, om inte nu, ska vi kunna blunda för brister i spelet och se framtiden an med en gnutta tillförsikt? Vi kan väl åtminstone vänta tills hesa Fredrik gjort sin grej på onsdag innan motorsågen åker fram?

Bring it on - ny giv från och med nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Hoppas på ny energi i laget och en vinnande trend igen. Gärna med lite spelglädje på isen som smittar av sig på tittarna..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Jag har faktiskt varit riktigt positiv om båda "nyförvärven". Jag kunde väl formulerat mig bättre och skrivit vi H A R spelat tråkig hockey, för det kan nog 99 procent av fansen instämma på. Vi får väl nollställa oss nu då och ta det från ruta 1 helt enkelt. Jag har fortsatt mina skeptiska känslor för Freddan men han får mer än gärna motbevisa mig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Precis. Men torsk på onsdag, då jävlar osar det svavel. Fast i händelse av det kommer jag hålla mig ifrån HS tills jag vågar lita på min impulskontroll någorlunda igen
Kommentera