1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580936 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2003853

Sv: Apropå nånting...
Tikarn97: Jag har tänkt lite på det här också.
Jag tror att många spelare har samma attityd som i fjol "tänk när vi börjar spela bra", "vi är bättre än såhär EGENTLIGEN". Att vinsterna kommer börja trilla in av sig själv bara man får det att "stämma", som kommer att hända av sig själv med tiden. Man är inte beredd att göra jobbet för att man tror att man redan är där och att bara är tillfälligheter som gör att man förlorar.
De spelarna som sticker ut efter Björklöven är i mina ögon Lindholm och Ohlsson, och då kan man fråga sig varför? Jo, de sticker ut för att de är de enda som verkligen tar jobbet. Lindhom har harvat i div 1 efter en bra juniortid, det här är hans chans att skapa sig en riktig karriär och jag tror att han ser det som en ynnest att ens få träna med ett HA-lag varje dag. Seb Ohlsson gick ner ganska kraftigt i lön för att stanna kvar efter degraderingen och ser det här som sin chans att verkligen blomma ut, och har en ganska rivig och energisk spelstil i grunden.

Jag ser de andra spelarna glida runt på halvfart och slå löspass, alibispela. 1:a och 2:a kedjan jobbar väldigt sällan hem som en enhet, det är typ Lööke som spurtar hemåt.
Samma attityd var närvarande i fjol, "det finns inte en chans att vi förlorar mot ett HA-lag", "aldrig att vi åker ut med det här laget".
Förmodligen kommer detta från ledarhåll, ett försök att ingjuta självförtroende i spelarna utan att kräva det där hårda jobbet. Kombinera det med att vi har många flera kvar från i fjol så är det inte så konstigt att den attityden har fått fäste.

Högst spekulativt inlägg såklart, men vad fan ska man sysselsätta sig med när vi inte har spelat match på 9 dagar??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Håller helt med, och detta är på sista raden en ledarskapsfråga i min bok.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Jamen precis så, har inget att tillägga. Exakt känslan som det här laget förmedlar
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Du satte verkligen huvudet på spiken där med det inlägget, enig i allt som skrevs där! Hoppas de steppar upp nu när det kommer in mer spelare så det blir konkurrens om platserna.
Kommentera