1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580485 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2008741

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
mikenomad: Jag såg inte matchen igår men läser att Dahlen inte fungerade , har han en dålig attityd som smittar av sig ?
Man vet själv när en i sitt arbetslag ser ut som en surpuppa och är ointresserad , viljelös , den skulle ha varit hemma istället den dagen .
Alla har rätt att vara urgängerna någon dag men inte för ofta när man är ett arbetslag.
En fråga ..har vi vunnit när Dahlen gjort mål eller förlorat fler matcher när han inte gjort mål ..säger inte att det är hans fel !! ..... har någon koll på det ?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
Clay.2: Jag börjar undra om du började titta på Hockey och Timrå inför den här säsongen. Du klagar på allt och alla speciellt Dahlén. Har den grabben gjort dig något så att du alltid ska uttrycka dig negativt om honom? Du såg inte ens matchen men lyckades ändå hitta något och att klaga på honom. Helt otroligt. Jag tycker Dahlén går in mer och mer i kamp situationer och enligt mig var en av dom med mest vilja igår. Lägg av med detta klagande på Dahlén. Han är faktiskt är en av våra bästa spelare.
Låst ämne

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
Clay.2: har du aldrig en dålig dag? Är du muntergöken som går med lilla ryggsäcken bakom full med äpplen och annan frukt. Dricker lättöl som starkast, vänder och vrider på matvarorna för att tjäna nåt öre.? Du såg inte matchen säger du? Då tycker jag man inte lägger in ett inlägg och dömer en spelare som Jonte. Tror du på fullaste allvar att han är divig på nåt vis? Nää..kamma till dej grabbhalva eller vad du nu är. Skämmes!!
Låst ämne

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
Clay.2: Jag har väldigt svårt att tro att han är en surdeg i laget. Det finns inget som tyder på det, men om detta vet vi inget.
Däremot så är Timrå osunt beroende av hans spelhumör. Jag har ju insett att Dahlén är milslångt ifrån NHL klass, så är han inte på topp så är han inte bättre än ngn annan i min värld.
Låst ämne

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
Clay.2: Jag har svårt att tro att Dahlen skulle sprida negativitet då han är en av de spelare som uttrycker sig mycket då det går riktigt dåligt eller bra. Har sett han slå av klubbor i isen efter förluster men även le stort när andra i laget gör mål.

Någon som sprider en negativ vibb kan vara Wahlgren med sin totalt ointresserade spel.

Nä, brattström får ta på sig en del av förlusten igår, men jag tror att det är han som väljer om han ska vila/spela, freddan kan bara fråga. Han behöver säkert komma tillbaka snabbt och kommer därför stå imorgon också?
Låst ämne

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
Clay.2: Du gillar att hacka på Dahlén. Du säger inte att det är hans fel skriver du efter att ha antytt precis det. Nähä. Vad säger du då?
Låst ämne