1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581019 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2008791

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
Woody:

Tror definitivt att han motiverad av att spela i Timrå och vill prestera. Det jag mer ifrågasätter är coachningen i gårdagens enskilda match, ska man dela ut denna istid bara pga namnet bak på tröjan istället för att se hur man presterar i matchen, du får säga vad du vill men en spelare som inte orkar jobba hem i defensiven och fuskar i närkamper kallar jag iallafall omotiverad och oinspirerad i den matchen. Jag säger inte att han skulle bänkas, utan kanske att istiden skulle delats ut på fler spelare. Kanske byta omgivning i några byten för att få till en förändring. För att skicka signaler till honom och övriga.

Så min fråga tycker jag är relevant, ser man som coach till lagets bästa eller handlar det om att låta Dahlen göra poäng och spela för att hitta glädjen och man offrar några % i lagets prestation medan man söker efter detta? Kan vara ett genidrag i slutändan men kan även vara idioti, poängen nu är viktiga.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
Rytter: Håller med dig till stor del. Hela TImrås offensiva existens ligger på Dahlens bord. Det finns en stor fara med det då vi, som jag sa tidigare, blir beroende på hans "spelhumör".
Idag är det på ngt sätt hans ansvar att leverera poängen, det visar med all tydlighet den coaching du nämner.
Den är på gott och ont....
Sebbe är väl den enda som jag tycker visar eget ansvar att producera. Känslan är att de flesta andra väntar på pass eller poäng från Dahlen.
Vet ej om detta stämmer men det är min känsla.
Detta är alltså ingen kritik mot Dahlen på ngt sätt.
Låst ämne

Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
Rytter: Ja just det ja. För 32 poäng på 22 matcher är ju ganska dåligt av en oinspirerad spelare som åker och gömmer sig. Dessutom finns det kanske en liten liten risk/chans/möjlighet att motståndarna matchar andra gubbar och har en annan strategi mot Dahlén jämfört med typ Wahlgren, Berglund osv....

Gå du tillbaka ut och skicka på lyktstolpar igen istället.
Låst ämne