1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

523306 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2011902

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2019-12-06
Missade matchen igår, men smusslade upp swehockey på mobilen typ 19.10...0-2. Underläppsdarr och sviktande social förmåga tills jag smusslade igen i pausen, 3-2. Blev direkt mitt charmigaste jag, och när vidare smussel visade 4 och 5-2 blev det bjudrundor och kramkalas. Mysfredag!

Och Jonte verkar ha varit på humör. Skönt att den glidaren äntligen sprattlar till och bidrar! Nästan 1,5 poäng/match nu...där ser man vad curlande kedjekamrater kan göra.

Förbi modo nu med sniff i baken på Bofors. Ser gärna att Löven sätter ner foten i afton, även om dom seglar i från. Modo har ju av tradition psyken av sköraste silke, så en rejäl toppmötestorsk kan nog få effekt nu efter dom senaste näsknäpparna. Modo gör sig bäst när dom är virriga, stressade och underpresterande.

Miniuppehåll nu. Hoppas det händer något på Wahlgren-fronten (doubt it). Det blir liksom varken hackat eller malet i hans kedja, och man slarvar bort Hartmann lite.
+10
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2019-12-06
Bragd-Birger: Fler än vi supportrar som förväntat oss mer av Tim tydligen. Men jag håller med; händer absolut ingenting. 4 poäng på 24 matcher kan inte nånstans vara godkänt.

I övrigt imponeras jag, som någon tidigare skrev, av Madsen. Inte den snabbaste spelaren i AS. Men han står för hårt jobb i alla zoner, ligger ofta rätt och ser väldigt stark ut i kroppen. Typiskt bra spelare att ha i ett lag när det drar ihop sig.

Hjärndöd start igår, men demon-coachen vände på steken med timeouten. Slutet gott; 3 poäng och poängligaledare med rätt tröja på sig.
+1
Låst ämne