1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577876 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2012754

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Tänker att det var första gången man gjorde nått sånt här; kan det då inte vara klokt att skynda långsamt?

Bör ju vara en hel del merjobb att organisera matchen för publik. Matchvärdar, speaker, parkeringsvakter och kioskfolk måste in tidigare bland annat. Blir en ganska stor karusell att rodda igång.

Nästa gång, vis av erfarenhet, gör Timrå kanske annorlunda? Man har kanske lärt sig nått av det här och tagit till sig vad folk tycker och tänker. Eller så vill man köra på det här konceptet framgent också.

Legendmatchen var aldrig tänkt till publik. Den var tilltänkt för legendernas skull. Därav en icke-marknadsföringsstrategi.

Tröjan. Ja, möjligtvis dålig framförhållning. Men nån katastrof kan jag inte tycka att det är. Nog hinner väl gemene man bestämma sig på två dagar? Eller?
Men jag kan väl tycka att man borde ha släppt den i fredags, i samband med match och legend-jippot. Men annars; egentligen ingen katastrof.

Men det kan väl kanske vara - rent generellt - konsekvensen av en slimmad organisation? Man hinner kanske inte springa på alla bollar direkt. Det märker vi ju, smärtsamt nog, lite titt som tätt. Dessutom skulle det ju kunna vara leverantören, i fallet med tröjan, som gjort att det blev så här tight? Vad vet vi liksom?

Jag har svårt att tro att Timrå IK medvetet blundar för vikten av marknadsföring. Däremot håller jag det för högst troligt att förutsättningarna för att verka som man vill inte riktigt är optimala.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: legendmatchen var aldrig tänkt till publik?? Hur kul skulle det vara för "legenderna" att visa upp sig för en tom lada? Eller var det bara för inbördes beundran den här s.k legendmatchen. Amatörmässigt alltihop!!
Kommentera