1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2016264

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
Clay.2: ärligt talat, gör inte en höna av en fjäder nu! Ingen rök utan eld. Är det så som Nomaden och sputnik säger tycker jag det är bedrövligt av en klackledare att hetsa till slagsmål och hat.! Det är nåt nytt i Timrå supporter skara. Timrå supportrar har alltid varit omtyckta ute i landet. Vet fan inte vad för avfällningar som kommit in nu. Stenkasting på bussar,,slagsmål på matcher. Jag har full förståelse för föräldrar som går med sina barn på matchet att sån skit ska inte barn behöva bevittna. Folk blir ju rädda.! Hockeyn har vart förskonat för sånt här till skillnad mot fotbollen.
Fortsätter dom här s.k Timrå supportrarna sin hets så kan det gå illa för alla som bär en Timrå halsduk till slut. Finns alltid nån jävel som vill ge igen. Sånt skit ska omedelbart stävjas👊👊👊
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
Tikkare: Det är inte jag som gör den .det är han som lade upp bilden som ikullkastar Timrås supportrar som fyllon ,, titta runt i kalacken vid nedre delen av den så ser du elementen dom är tvivelaktiga dom har funnits där ett tag , om du menar att hejarklacks -ledaren är en ledare för dom 10 ..så är jag inte med ., dom har funnits där även när han inte är där . HUR Kan han ha ansvar för ca 500 st och 10 idioter , du menar att han triggar dom ? Men dom andra som sjunger med och inget gör vad är dom då ? JO ..normal .och förnuftig .
Där tar ni fel , skiten finns där och killen har inget ansvar för dom .
Dom där är redan på väg utför ..
Hur jag vet ..tittar på klacken när man står på gamla borta stå eller sitter vid Bastu hålken ..
Ramsor har funnits i alla år med olika budskap till bortapublik och lag .
Låst ämne